+ 0086 18817495378
EnglishEN

Minpack Technology (Shanghai) Co., Ltd

Home > Sociale interacties

Hoe versterkt intelligentie de verpakkingsindustrie?

Tijd: 2018-12-21

1. Als het op één na grootste verpakkingsland ter wereld heeft China geprofiteerd van het gemak dat verpakkingen met zich meebrengen en van de snelle ontwikkeling van de e-commerce en andere industrieën, die de steeds welvarender wordende verpakkingsmarkt hebben bevorderd. Momenteel bestaat de Chinese verpakkingsproductie in principe uit traditionele gemechaniseerde apparatuur, waaronder verpakkingsmachines, vulmachines, codeermachines, sluitmachines, etiketteermachines, enz., die niet aan de huidige marktvraag kunnen voldoen. Daarom zal intelligentie de eerste stap zijn in het upgraden van de verpakkingsindustrie. . Tot nu toe heeft het aandeel van de Chinese automatisering van verpakkingsmachines de helft overschreden, wat een goede basis legt voor de ontwikkeling van intelligentie. In de komende drie tot vijf jaar, met de verdere uitbreiding van de Chinese markt voor verpakkingsmachines, met de steun van het internet der dingen, industrieel internet, kunstmatige intelligentie en 3G-technologie, zal de Chinese verpakkingsapparatuur volledig intelligent zijn. Met de vooruitgang van de intelligentisering van verpakkingsmachines en -apparatuur heeft dit, naast het oplossen van het probleem van de hoge arbeidskosten, ook de penetratiegraad van de Chinese verpakkingsmarkt aanzienlijk vergroot, de verpakkingsmarkt verder uitgebreid en tegelijkertijd heeft ook de upstream en downstream industriële ketens ertoe aangezet om intelligentie te bereiken, waardoor de voltooiing van de upgrade van de Chinese verpakkingsindustrie wordt bevorderd.

2.Wat is de intelligentisering van verpakkingsproducten? Dat wil zeggen, slimme verpakkingen, door de vernieuwing van verpakkingsmaterialen, de transformatie van de verpakkingsstructuur en het beheer en de integratie van verpakkingsinformatie, om de humanisering en intelligente vereisten, het doel of de efficiëntie van de verpakte objecten te bereiken. Omdat mensen hogere eisen stellen aan de kwaliteit van leven, besteden ze ook meer aandacht aan verpakkingsdiensten, zoals mooi, groen, milieuvriendelijk en goedkoop. Tegelijkertijd weerspiegelt het productinformatie en productbescherming. Daarom kunnen verzekeringstechnologie, wateroplosbare filmtechnologie, tweedimensionale codetechnologie, textuuranti-namaaktechnologie, magnetische resonantie radiofrequentie anti-namaaktechnologie, enz. worden gebruikt om slimme verpakkingen te creëren die beter toepasbaar en gewilder zijn bij klanten. Het gebruik van deze pakketten om met klanten te communiceren en te communiceren kan gebruikers niet alleen een intelligentere applicatie-ervaring bieden, maar ook de snelle ontwikkeling van de onderneming zelf stimuleren. Kortom, de intelligentie van verpakkingsproducten is een sleutelmaatregel om de drie belangrijkste problemen op het gebied van levenscyclusbeheer van industriële inventarissen, productintegriteit en gebruikerservaring op te lossen. Het bevordert ook de algehele intelligente upgrade van de verpakkingsindustrie.

3. Momenteel bevindt China Packaging Automation zich nog steeds in de groeifase. Uit de gegevens blijkt dat het verpakkingsverbruik in China lager is dan in de ontwikkelde landen, dat de marktpenetratie moet worden verbeterd en dat de marktruimte en het potentieel verder moeten worden benut. Daarom is het noodzakelijk om de algehele intelligentie van de keten van de verpakkingsindustrie op gang te brengen. Aan de ene kant zal de intelligente upgrade van verpakkingsproductiemachines en upstream- en downstream-bedrijven de efficiëntie van de verpakkingsproductie en productprestaties effectief verbeteren, en grotere voordelen en waarde opleveren voor industriële ondernemingen; aan de andere kant zal de uitgebreide verpakkingsproducten en industriële ketenintelligentie ook de upgrade van verpakkingstechnologie, productiecapaciteit en ontwerp bevorderen, gediversifieerde ervaringen aan consumenten bieden en de verdere expansie van de industrie bevorderen. Kortom, de transformatie van de Chinese verpakkingsindustrie naar intelligentisering zal niet van de ene op de andere dag worden gerealiseerd, en financiële en technische problemen moeten worden opgelost. Op basis van de langetermijnontwikkeling zal de Chinese verpakkingsindustrie in de toekomst geleidelijk intelligente upgrades en transformaties realiseren.